Mooie billen? Doe er wat aan!

 

Mooie billen willen we allemaal. Hoe vaak sta jij niet achterstevoren voor de spiegel, nu eens rechtsom draaiend, dan eens linksom draaiend, je billen te bekijken? Te groot, te dik, te plat…

In je gedachten nemen je billen wanstaltige vormen aan. Zolang je ze nog kunt verhullen in een spijkerbroek of rok lukt het wel om ontevreden gevoelens over je achterwerk weg te stoppen, maar als je naar het strand wilt, of naar de sauna, dan duikt het probleem weer op. We kennen allemaal dat onbehagelijke gevoel dat je overvalt als je van je strandstoel richting zee loopt. Of van je saunabankje omhoog komt om de sauna uit te gaan…Je hebt compleet het gevoel dat alle blikken op je billen blijven rusten.

Toch valt er met wat kleine inspanning en een juiste aanpak ‘heel veel te redden’. En dan heb ik het niet over de bilimplantaten die niet alleen in Brazilië zo populair zijn, maar ook hier veel gebruikt worden voor bilvergrotingen. De simpelste succesformule luidt: verzorgen + gezond eten + bewegen. Voeg daar nog wat extra oefeningen voor je achterwerk aan toe en je krijgt een stel superbillen!

Een gezond voedingspatroon

Ik kan het niet genoeg herhalen. Een mooi uiterlijk komt van binnenuit. Eet veel groente en fruit, vermijd zoveel mogelijk suikers en drink per dag 2 liter water. Zorg ook dat je voldoende vitamine F binnenkrijgt. Vitamine F bevordert de elasticiteit van de huid en is bijvoorbeeld in rauwe olijfolie te vinden (gebruik olijfolie als dressing voor je salades).

De sportschool en smeren

Ga lekker bewegen, train je bilspieren en ga goed smeren. Er zijn genoeg specifieke producten die je huid soepel en strak houden en waarmee je cellulite kunt verminderen. Deze producten hebben een drainerende werking, ze werken in op de vetcellen en verstevigen de huid. Het werkt alleen niet na een paar dagen gebruik…. langdurig smeren is het motto.

En die putten en deuken….?

Als je echt last hebt van cellulite (je bent echt niet de enige vrouw die last heeft van de gevreesde sinaasappelhuid) dan is smeren alleen zeker niet voldoende. Er zijn tegenwoordig geweldig goede behandelingen die de schoonheidsspecialiste uitvoert.
Behandelingen als endermologie of cupping geven goede resultaten. Het zijn wel behandelingen die in kuurverband moeten worden uitgevoerd, dus een aantal sessies heb je wel nodig. Goede massages hebben ook een positieve invloed op de huid. Door de producten die worden gebruikt wordt de huid gevoed en door de druk die wordt uitgeoefend ontstaat er een betere doorbloeding op de desbetreffende plek. Vooral die betere doorbloeding is zo belangrijk. Om dit effect te behouden is smeren thuis, als aanvulling op de behandelingen, belangrijk. Overleg met de schoonheidsspecialiste en laat een goed behandelplan maken voor jouw billen!

Ada Hoefnagels