Zoek&Boek

Postcode (0000AA)
Afstand

Botox tegen fronsrimpels

De behandeling van fronsrimpels is waarschijnlijk één van de meest bekende behandelingen met Botox. Fronsrimpels geven de persoon een vermoeid en boos uiterlijk. Veel mensen lijken door fronsrimpels een aantal jaren ouder dan ze in werkelijkheid zijn. Met een paar prikjes Botox is het mogelijk weer een vriendelijker en ontspannen uiterlijk te verkrijgen. Na 10-14 dagen merkt u het maximaal effect van Botox, dat ongeveer 3 tot 6 maanden aanhoudt.
Behandeling
Botox tegen fronsrimpels

Datum
Maak na boeking je afspraak.
 
Tijdsduur 00:30
 
Salon
David Njoo Skin & Laser Clinics
Vondelplein 4-D
3818 BC Amersfoort
 
Normale prijs € 200,-
Onze prijs € 150,-
 
Info en boeken
David Njoo Skin & Laser Clinics
Vondelplein 4-D, 3818 BC Amersfoort
Toon op kaart
Praktijk voor esthetische dermatologie en anti-aging geneeskunde, door dermatoloog dr. David Njoo, gevestigd in het Gezondheidscentrum Vondelplein te Amsterdam.

Gedurende zijn loopbaan heeft hij zich bekwaamd in het verbeteren van de gezichtshuid met behulp van injectables en lasers. U kunt daarbij denken aan het wegwerken van rimpels of een verslapte huid. Maar ook het behandelen van lippen of het tegengaan van overmatig zweten behoort tot de mogelijkheden. Als gerenommeerd allround dermatoloog heeft dr. David Njoo een grote kennis van de fysiologie en anatomie van de huid, waardoor hij exact weet of uw huid geschikt is voor een esthetische behandeling en hoe deze zal reageren. In zijn praktijk heeft hij zich gespecialiseerd in behandelingen met injectables, zoals botox, fillers en lasers. Dr David Njoo staat bekend om zijn "all-in formule" . U bent niet alleen verzekerd van een hoog-kwalitatieve behandeling maar ook van een individuele nazorgtraject en begeleiding.
  • NVDV (Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie)
Bekijk alle behandelingen