Zoek&Boek

Postcode (0000AA)
Afstand

10 massages naar keuze

Wilt u elke maand een heerlijke ontspanningsmassage doe dan vandaag nog uw voordeel met de korting van 100 euro op het normale massage tarief.

Of bepaal zelf de massage en Probeer ze allemaal uit. Aan u de keuze! Dit aanbod is 1 jaar geldig vanaf de eerste behandeling.
Behandeling
10 massages naar keuze

Datum
Maak na boeking je afspraak.
 
Tijdsduur 10:00
 
Salon
Massagepraktijk Gewoon Doen!
Van Almondestraat 15c
3814 RV Amersfoort
 
Normale prijs € 550,-
Onze prijs € 450,-
 
Info en boeken
Massagepraktijk Gewoon Doen!
Van Almondestraat 15c, 3814 RV Amersfoort
Toon op kaart
Beste klant,

Met veel liefde en passie geef ik de diverse massages en begeleid ik je in je proces naar authenticiteit. Het is mooi om te zien als mensen (ook de allerkleinsten) leren ontspannen en van daaruit weer in contact komen met zichzelf. Dit groeiproces is voor iedereen uniek.

In mijn Praktijk voor (kinder)massage & therapie behandel ik kinderen en (jong)volwassenen en gebruik hiervoor diverse technieken w.o.

- kindermassage bij stress, adhd, hooggevoeligheid, pesten, slaapproblemen en groeipijn.

- metamorfose massage bij periodes van verandering zoals verhuizing, echtscheiding, werk. Maar ook bij adhd, spasmen en autisme als vorm van communicatie. Ook geschikt voor terminaal zieken en als ondersteuning bij afslanken.

- Verder kun je bij mij terecht voor Ontspanningsmassage, Hotstonemassage, Aromatherapie, Klassieke massage, Afslankmassage, Schelpen massage, Thaise Yoga massage,Holistisch Energetische Massage,Bamboe massage, Onderarmmassage, klachtgerrichte massages zoals hoofdpijn, rug-nek klachten ed., maar ook workshops ouder/kind massage.

- Lichaamsbehandelingen van 1,5 uur behoren ook tot de mogelijkheden. Dit is inclusief lichaamspeeling, lichaamspakking,massage en/of sheabutter/bodylotion.

- Body Drum Release en EFT kunnen worden ingezet bij meer therapeutische trajecten.

- Productverkoop van de natuurlijke en biologische merken La Sultane de Saba, L'atelier des Delices en Konjac,

Ik ben benieuwd of ik jou binnenkort verder mag helpen op jouw pad?

Warme groet,
Erika
  • BMS (Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche)
Bekijk alle behandelingen