Zoek&Boek

Postcode (0000AA)
Afstand

Ada Hoefnagels Schoonheid en Meer

Donau 44, 1186 KM Amstelveen
Toon op kaart
Welkom bij Ada Hoefnagels, voor schoonheid en meer.

Mijn salon is hét instituut in Amstelveen, voor huidverbetering en anti-aging. Ik bied je een professionele behandeling, gecombineerd met warme gastvrijheid en persoonlijke aandacht, of je nu voor een grote of kleine behandeling komt.

Als je eens heerlijk de tijd wilt hebben voor jezelf, ben je bij mij aan het juiste adres. Voor de meest complete zorg en aandacht voor jezelf. Of het nu gaat om een anti-aging gezichtsbehandeling, extra aandacht voor je lichaam, overtollige haargroei of het verzorgen van je handen: ik sta graag voor je klaar met een speciaal op jou afgestemde behandeling. Je zult je thuis voelen in mijn sfeervolle salon en je huid er een groot plezier mee doen.

Al vele jaren ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en visagist. Na het behalen van de betreffende diploma’s ben ik in diverse schoonheidsinstituten werkzaam geweest. Vervolgens heb ik geruime tijd als consulente plastische chirurgie gewerkt in een kliniek in Amsterdam. Hier heb ik mijn expertise op het gebied van de huid en wat wel en niet belangrijk kan zijn op het gebied van schoonheid en persoonlijke verzorging kunnen uitbreiden.

Om uiteindelijk weer bij mijn grote passie te eindigen: het verzorgen en behandelen van de huid. In al haar facetten.
  • ANBOS (Branche organisatie schoonheidsverzorging)