Zoek&Boek

Postcode (0000AA)
Afstand

Microdermabrasie

Microdermabrasie

Een microdermabrasie behandeling is zeer geschikt voor een groot aantal huidproblemen zoals:

(Acne) littekens, Grove poriën,
Fijne rimpeltjes, Grauwe huidskleur (rokershuid)

Het is een intensieve behandeling waarbij de huid een enorme stimulans krijgt om versneld nieuwe huidcellen aan te maken en dus te verjongen. Daarbij wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de huid een gezonde kleur en glans krijgt.

Een microdermabrasie behandeling is het best te vergelijken met een soort zandstralen van de huid. Er worden aluminiumoxide kristallen op de huid geblazen en direct weer afgezogen. Hierdoor wordt het bovenste deel van de dode huidlaag gecontroleerd verwijderd. Hiervoor gebruiken we een klein handstuk dat over uw huid wordt bewogen. Afhankelijk van de kracht die wordt ingesteld of het aantal bewegingen over dezelfde plaats op de huid, worden meer of minder huidlagen verwijderd.

Il mio Sogno maakt gebruik van de zogenaamde Ultrapeel. Dit is een speciaal voor dermatologen ontwikkeld microdermabrasie apparaat dat uit een geheel gesloten systeem bestaat met steriele kristallen. De resultaten zijn optimaal bij een kuur van 3 tot 6 behandelingen. Tussen de behandelingen moet de huid minimaal 2 weken tijd hebben om herstellen (verjongen).

Voor deze intensieve behandeling wordt uw huid eerst gereinigd en volgt er een speciale voorbehandeling om de dode huidcellen losser te maken. Na de microdermabrasie behandeling volgt een speciaal masker zodat de huid de supplementen sneller opneemt. De nabehandeling bestaat uit een extra verkoelend masker om de huid tot rust te brengen.

Tijdens het intrekken van het verkoeldende masker, masseren we uw decolleté en nek waardoor het toch een aangename ontspannende behandeling is.


Kosten microdermabrasie

Aangezien ik mijn salon aan huis heb kan ik u deze behandeling van het gehele gelaat aanbieden voor ;€ 60,00. De behandeling duurt ongeveer 1 1/2 uur.

Mocht u direct 3 tot 6 afspraken maken dan krijgt u 10% korting op de kuur!!
Behandeling
Microdermabrasie

Datum
Maak na boeking je afspraak.
 
Tijdsduur 01:30
 
Salon
Schoonheidssalon Il mio Sogno
Kruisakker 5
5056 LC Berkel-Enschot
 
Onze prijs € 60,-
 
Info en boeken
Schoonheidssalon Il mio Sogno
Kruisakker 5, 5056 LC Berkel-Enschot
Toon op kaart
Welkom bij schoonheidssalon ''Il mio Sogno! ''

Even voorstellen: Mijn naam is Sanne Takkenberg. Al jaren droomde ik er van om schoonheidsspecialiste te worden. Vandaar de naam Il mio Sogno wat in het Italiaans betekent: mijn droom.

Op deze site wil ik u kennis laten maken met mijn salon, de verschillende gelaats- en lichaamsbehandelingen met de daarbij behorende prijzen en de producten waarmee ik werk.

Een moment van rust, verzorging, een moment voor uzelf... door de drukte van alledag wordt dit snel vergeten. neem een moment voor uzelf & u zult merken dat u na een ontspannende behandeling geheel tot rust komt. Persoonlijke aandacht & kwaliteit staan voorop in mijn salon.

U kunt bij mij, als gediplomeerde schoonheidsspecialiste, terecht voor: Gezichtsbehandelingen, Klassieke Massage, Hotstone massage, Harsen, Acne behandelingen & Microdermabrasie.

Mocht u na het bekijken van deze site nog vragen hebben of een afspraak willen maken, dan kunt u mij altijd bellen of een e-mail sturen.

Bezoek ook mijn Facebookpagina voor leuke aanbiedingen!

 


.:: De schoonheidssalon voor Berkel-Enschot, Tilburg, Udenhout en Oisterwijk. ::
  • ANBOS (Branche organisatie schoonheidsverzorging)
Bekijk alle behandelingen