Zoek&Boek

Postcode (0000AA)
Afstand

EL massagepraktijk

Sikkelstraat 38, 4818 EJ Breda
Toon op kaart
Waarom een massage?
Ben je druk en wil je onthaasten? Zit je niet lekker in je vel en wil je ontspannen? Heb je lichamelijke klachten en wil je je vitaler voelen?
Massage biedt een moment van rust en aandacht voor jezelf.
In onze moderne, hectische maatschappij hebben we het vaak zo druk met werken en zorgen voor anderen dat we te weinig tijd voor onszelf nemen.

Wat doet massage met je?
Massage is een belangrijk hulpmiddel voor een geestelijk en lichamelijk gezond leven. Het is een weldaad voor het lichaam. Afvalstoffen worden afgevoerd en de bloedsomloop wordt gestimuleerd waardoor je je fysiek veel beter gaat voelen.
Spieren en weefsels ontspannen, blokkades worden losgemaakt, energie kan weer gaan stromen.
Maar vooral: een massage is een heerlijke ontspanning!

Even voorstellen:
Mijn naam is Adje Huijbregts, ben getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Ik woon in Breda en heb aan huis een warme en sfeervolle massageruimte ingericht.
Ik ben al jaren werkzaam in een welzijnsinstelling in Breda. De laatste tien jaar als medewerker personeelsadministratie op de P&O afdeling. Ik doe dit werk met veel plezier.

Naast mijn baan geef ik massages. Deze combinatie is voor mij perfect en geeft me veel voldoening. Het werken als medewerker personeelsadministratie vanuit het denken; het geven van massages vanuit mijn gevoel.

Aanleiding om massagecursussen te gaan volgen waren een aantal massages die ik zelf heb ondergaan: ontspanningsmassages die mij aan het denken hebben gezet en zelf te leren masseren. Tijdens mijn opleiding en diverse cursussen, ben ik steeds enthousiaster geworden.

Massage is voor mij een belangrijke manier om mensen te helpen om meer in contact met hun gevoel te komen. En om stress-gerelateerde klachten te verhelpen of te verminderen.