Zoek&Boek

Postcode (0000AA)
Afstand

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust kunnen komen en heeft een preventieve werking op de algehele gezondheid. Het zorgt voor een goede conditie en algehele ontspanning van de spieren.

We hebben allemaal weleens last van stress, vermoeidheid of van verkrampte spieren na zware werkzaamheden. Stijve spieren en niet “lekker in je vel zitten“ is dan een goede reden om een ontspanningsmassage te ondergaan.

Ontspanningsmassage bevordert de bloedcirculatie en algehele of lokale ontspanning van de specifieke spiergroepen. Tevens bestrijdt het spierverhardingen, spierspanning en het vermindert de stressfactoren.

Ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen die goed voor zichzelf wil zorgen om optimaal te kunnen (blijven) functioneren.
Behandeling
Ontspanningsmassage

Datum
Maak na boeking je afspraak.
 
Tijdsduur 01:00
 
Salon
Feel Fit Massage
Perzikstraat 1
5632 SV Eindhoven
 
Normale prijs € 45,-
Onze prijs € 40,-
 
Info en boeken
Feel Fit Massage
Perzikstraat 1, 5632 SV Eindhoven
Toon op kaart
Feel Fit. Recharge Yourself.

Stress, last van vermoeide spieren, een druk leven, of gewoon even op zoek naar een moment van rust? Wat de reden ook is, een goede massage doet wonderen. Je voelt jezelf weer fit en opgeladen.

Ook zonder specifieke klachten is een massage aan te raden. Een massage werkt preventief, voert afvalstoffen af en stimuleert de doorbloeding van de spieren zodat deze soepel blijven.

Mijn praktijk bevindt zich in Eindhoven, Woensel. Er is voldoende, gratis parkeerruimte voor de deur. De praktijkruimte bevindt zich op de eerste verdieping en er is helaas geen lift aanwezig. Gelieve daar rekening mee te houden.
  • BMS (Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche)
Bekijk alle behandelingen