Zoek&Boek

Postcode (0000AA)
Afstand

Basic Facial & Relax

Een resultaatgerichte en tegelijk ontspannende behandeling.
We beginnen met een huidanalyse en een keuze uit de Rejuvenating Frankincense, Radiance Boosting Rose, Nutricious Orange of de Refreshing en Purifying Palmarosa lijn om de huid te verbeteren.
Na een zuiverende, polijstende en verwekende pakking of lysing worden alle onzuiverheden zorgvuldig verwijderd en de wenkbrauwen gemodelleerd.
Het voedende en kalmerende masker kan vervolgens de tekorten optimaal aanvullen. Nadat de dag- of nachtverzorging is aangebracht kunt u desgewenst licht worden opgemaakt.

Openingstijden
Dinsdag: 9:30 - 18:00u
Woensdag: 9:30 - 21:00u
Donderdag: 9:30 - 18:00u
Vrijdag: 9:30 - 18:00u
Zaterdag: 9:30 - 13:00
Behandeling
Basic Facial & Relax

Datum
Maak na boeking je afspraak.
 
Tijdsduur 01:00
 
Salon
SPARKLE 4 ALL
Zuiderkerkstraat 8
1601 AA Enkhuizen
 
Normale prijs € 52,-
Onze prijs € 46,-
 
Info en boeken
SPARKLE 4 ALL
Zuiderkerkstraat 8, 1601 AA Enkhuizen
Toon op kaart
Welkom bij Sparkle 4 all!
U vindt ons in het gezellige winkelcentrum van het Pittoreske Enkhuizen aan de voet van de Zuiderkerk.
Wij werken met de meest geavanceerde apparatuur en met de biologische en gezonde cosmetica merken Weleda, Neal's Yard Remedies, ZAO en Eco Cosmetics. Voor ieder huidtype en huidprobleem hebben wij een passende gezichts- of lichaamsbehandeling, waarbij de we conditie van uw huid ondersteunen en problemen als acne, huidveroudering, ongewenste haargroei, overgevoeligheid, littekens en pigmentvlekken, oplossen.
U kunt bij ons terecht voor verkwikkende gezichts- en schouder massages, voor diepte- en ontspanningsmassages. Onze behandelingen zorgen er voor dat u zich uw huid na afloop sprankelt en u zich als herboren voelt!
We bieden doeltreffende microdermabrasie behandelingen aan, om uw huid te egaliseren, uw rimpels te laten verminderen, pigmentvlekken te verwijderen en uw huidfuncties te stimuleren.
De medische acne therapie en camouflage therapie zijn geregistreerd voor de zorgverzekeringen en worden in de meeste gevallen vergoed.
Om u een prachtige èn veilige bruine tint te geven hebben wij de ecologische spray-tan.
Als bekende visagist en stylist ' van de sterren' kan Wanda Zijlstra u laten stralen! Het uitgebreide make-up assortiment van alle grote en meest exclusieve merken, maakt het een feest om iedereen van een persoonlijke, trendy make-up te voorzien.
Welkom bij Sparkle 4 all!
  • ANBOS (Branche organisatie schoonheidsverzorging)
Bekijk alle behandelingen