Zoek&Boek

Postcode (0000AA)
Afstand

Yneama

Binnenhof 13, 4871 BR Etten-Leur
Toon op kaart
Yneama is een praktijk waar jij leert luisteren naar de fluisteringen van je hart. De liefdevolle plek en de brug waar verdriet en vreugde weer samen komt. Mijn praktijk is gevestigd in het Gezondheid centrum Het Binnenhof 13 in Etten-Leur.
Ik ben Farisa Jolink en ben een succesvol en gewaardeerd Innerlijk kind Kracht Coach en Energetisch therapeute en gecertificeerd Access Consciousness Bars ® Practitioner en ben de trotse auteur van het boek, Ik ben aangeraakt, mijn innerlijke kind is opgestaan!

Op gebied van het helen van je innerlijk kind en Hoog gevoeligheid. Mijn doelgroep is vrouwen/moeders en kinderen van 0-18 jaar. Ik begeleid jou en/of je kind met veel liefde en passie en met mijn gave ‘fluisteren” in combinatie met coaching in alle sessies die ik geef. De vrouw die bewust is van haar verdriet en ontzettend graag positieve veranderingen in haar leven wilt is bij mij op de juiste plek . Ik adviseer en begeleid jou liefdevol puur vanuit mijn hart en eigen ervaringen en ontwikkeling. Ik ontvang jou liefdevol in mijn hart, als jij te maken hebt met veel verdriet in je jeugd wat je misschien nog bij je draagt. En jij misschien wel in een depressie zit, of zelfs Borderline hebt. Ik help jou graag de ballast van al jouw kind pijnen los te laten, zodat je weer vrijer kunt leven. Mijn missie is om elke vrouw en kind de kans te geven om gehoord en gezien te worden, ik luister en fluister wat er doorgegeven mag worden. Dat doe ik d.m.v. coaching, clearing methode, helende en intuïtieve massages voor vrouw/moeder en kind , coaching vlinder/fluistersessies, Innerlijk kind en Hoog gevoeligheid is mijn expertise!