Zoek&Boek

Postcode (0000AA)
Afstand

Pedicure

Voetverzorging bij een pedicure begint met een zorgvuldige analyse over bijvoorbeeld mogelijke ziektebeelden, afwijkingen van de voeten en drukplekken. Vervolgens kiest zij voor een geschikte behandeling. Constateert zij problemen die buiten haar behandelingsmogelijkheden liggen, dan zal ze de cliënt doorverwijzen naar een andere behandelaar.

Wij zijn aangesloten bij de ProVoet. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne. Deze pedicures zijn te herkennen aan het ProVoet-logo.
Behandeling
Pedicure

Datum
Maak na boeking je afspraak.
 
Tijdsduur 00:45
 
Salon
Beauty Comfort
Utrechtseweg Utrechtseweg
6866 CM Heelsum
 
Normale prijs € 26,50
Onze prijs € 23,50
 
Info en boeken
Beauty Comfort
Utrechtseweg Utrechtseweg, 6866 CM Heelsum
Toon op kaart
Wij zijn gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen voor huidproblemen zoals hyperpigmentatie, acne, huidveroudering en zonbeschadiging. Maar ook voor ontspanning en verzorging kunt u bij Beauty Comfort in Heelsum terecht.

Kwaliteit, aandacht en professionaliteit is wat bij Beauty Comfort hoog staat. Er word gewerkt met de meest innovatieve producten van Nimue Skintechnology op medisch niveau om het doelgewenste resultaat te bereiken. Daarnaast blijven we onze vakkennis verbeteren door regelmatig trainingen en opleidingen te volgen.

Kijk voor mee informatie op de website van Beauty Comfort
  • Provoet (Branche organisatie voor de pedicure)
Bekijk alle behandelingen