Zoek&Boek

Postcode (0000AA)
Afstand

Ontspanningsmassage

Let op! Tijdsduur massage is 1,5u. De tijd die nodig is om volledige aandacht aan jou te kunnen geven.
Deze massage is een ontspanningsmassage met warme olie. Hierbij worden technieken toegepast uit de Integratieve-, Zweedse- en Lomi-Lomi massage in combinatie met holistic-pulsing en healing.
Behandeling
Ontspanningsmassage

Datum
Maak na boeking je afspraak.
 
Tijdsduur 01:30
 
Salon
Henk van Eck Therapie
Wilgenhof 5
4128 SH Lexmond
 
Normale prijs € 72,-
Onze prijs € 70,-
 
Info en boeken
Henk van Eck Therapie
Wilgenhof 5, 4128 SH Lexmond
Toon op kaart
In mijn praktijk geef ik holistische massage. Deze massage is een ontspanningsmassage met warme olie. Hierbij worden technieken toegepast uit de Integratieve-, Zweedse- en Lomi-Lomi massage in combinatie met holistic-pulsing en healing.

Holistisch betekent heel de mens, vanuit deze optiek wordt de massage gegeven. Er wordt niet alleen fysiek maar ook emotioneel, mentaal en spiritueel aangeraakt. Je gaat van denken naar voelen. Door de blokkades in jezelf te ontmoeten en te aanvaarden maakt dat je jezelf ontspant en dat je de gevoelens van je hart weer toe kunt laten.

Fysiologisch gezien zorgen de positieve neurotransmitters zoals serotonine, endorfine, oxytocine en dopamine dat je weer een prettig en ontspannen gevoel ervaart in je lichaam.
Deze massage is geen sportmassage maar mocht er een ongemak of blessure aanwezig zijn dan krijgt het daarvoor de aandacht.

Door middel van stress release in de vorm van holistische massage geef je jezelf een dankbaar cadeau.
We beginnen met een kort intakegesprek om je wens en behoefte te bespreken. Vanuit hygiënisch oogpunt doe ik een vriendelijk verzoek dat je je voor de massage thuis wilt douchen.

Tijdsduur massage inclusief korte intake 90 min.
Tarief: €72,-
  • RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)
Bekijk alle behandelingen