Zoek&Boek

Postcode (0000AA)
Afstand

Energetische ontspanningsmassage

Tijdens de massage stem ik mij met volledige aandacht af op de persoon waardoor er energetisch ruimte en veiligheid ontstaat. Hierbij gaat het vooral om een zachte en ontspannende liefdevolle manier van aanraken. De aanraking zorgt voor totale overgave en het terugvinden van een dieper innerlijke rust. De aanraking is afwisselend, deze kan zowel bewegend als stil zijn, stevig of zacht, kabbelend of wiegend. Ik maak gebruik van muziek daar dit een ontspannende uitwerking op ons heeft (tenzij jij anders wilt).
Behandeling
Energetische ontspanningsmassage

Datum
Maak na boeking je afspraak.
 
Tijdsduur 01:00
 
Salon
Praktijk Witzand voor massage en bewust zijn
Birkstraat 95 - 5
3768 HD Soest
 
Normale prijs € 50,-
Onze prijs € 35,-
 
Info en boeken
Praktijk Witzand voor massage en bewust zijn
Birkstraat 95 - 5, 3768 HD Soest
Toon op kaart
Bij praktijk Witzand kun je terecht voor:

- Energetische ontspanningsmassage
- Vitaliserende massage
- Hoofd-, schouder-, nek-, rug massage
- Massagetherapie

Tijdens de massage is het mijn intentie de aandacht te verleggen naar het lichaam (een weg naar binnen; uit het hoofd terug naar voelen). Het is dus geen standaard massage, maar volledig afgestemd op de persoon.

Ik maak gebruik van zachte muziek tijdens de massage (tenzij jij anders wilt) daar dit een extra dimensie aan de ervaring geeft en een ontspannende uitwerking op ons heeft.
Mijn doel: Jou in een volledige ontspanning brengen, ontspanning die we in het dagelijks leven niet of nauwelijks ervaren.

Gun jezelf quality time, kom eens langs voor een massage.

Iedere klant via 2minutes2book mag eenmaal gebruik maken van de korting op een van de behandelingen (korting staat vermeldt).


Bekijk alle behandelingen