Zoek&Boek

Postcode (0000AA)
Afstand

A Votre Beaute

Hollemarestraat 124, 3238 XK Zwartewaal
Toon op kaart
Mijn naam is Jeannette Bekker, 45 jaar en ik heb in 2009 schoonheidssalon “A Votre Beaute” opgericht te Zwartewaal.

In de salon wordt gewerkt met o.a. de producten van Neoderma. De planten en kruiden in deze producten hebben buitengewone eigenschappen voor schoonheidsverzorging. Planten en kruiden worden immers door de mens al vele duizenden jaren proefondervindelijk gebruikt. Neoderma is vrij van Genetisch Gemanipuleerde Organisme (GMO’s), Minerale Oliën (sluiten de huid niet af) en Parabenen, het is niet op dieren getest.

De beste plaats om uw huid te laten behandelen is de schoonheidssalon, omdat de dagelijkse schoonheidsverzorging moet worden aangevuld met specifieke en aangepaste behandelingen. Deskundigheid en kennis helpen u om te genieten en voordeel te trekken van de behandelingen.

In de salon wordt dan ook de tijd genomen voor een analyse van de huid. Op basis van deze analyse wordt geadviseerd wat voor uw huidtype de beste behandeling is, met de daarbij behorende ondersteunende producten. Daarbij wordt rekening gehouden met uw voorkeur en schoonheidsdoelen.
Dit gebeurt tijdens het intakegesprek of voorafgaand aan de behandeling. Daarmee in overeenstemming is Neoderma vooral een Professioneel merk en is gebaseerd op een serie exclusieve salonbehandelingen. Deze behandelingen worden ondersteund door een complete serie consumentenproducten voor gebruik thuis na een behandeling.

U kunt elk huidprobleem laten behandelen, maar ook kunt u gewoon komen voor een heerlijke ontspannende behandeling.

Laat u ontspannen, verjongen en vernieuwen in Schoonheidssalon “A Votre Beaute”.

Tot ziens in de Salon

Jeannette